stenen met eiland 1
Waarom coaching?:
 Soms gaat het in je leven anders dan je hoopt. Loopt je privé of in je werk vast. Je raakt uit balans en voelt je niet prettig. Het kan ook zijn dat je een klus hebt te doen maar niet goed weet hoe je het aan moet pakken. Dan kan een coach je helpen. Coaching is een kortdurend traject, 6 tot 8 bijeenkomsten van een uur. Een coach helpt je duidelijk te krijgen wat de oorzaak is van het vastlopen. Een coach helpt je ook stappen te zetten om het probleem aan te pakken en op te lossen.

Ontwikkelingsgericht: Ik coach ontwikkelingsgericht. Ontwikkelingsgericht coachen onderscheidt zich door een concreet en doelgericht project te verbinden met duurzame ontwikkeling.

Ik werk vanuit 3 kernwaarden: 
Respect:

Voor mij is ieder mens belangrijk en waardevol. Ik ben benieuwd naar wat jou heeft gevormd tot wie je nu bent. Ik wil graag weten wat je kwaliteiten zijn en hoe je ze in wilt zetten. Als er gebeurtenissen of dingen zijn die je uit balans brengen is het goed om uit te zoeken hoe je weer in balans komt. Ik help je daar graag bij, met respect voor wat jij wilt en wat jouw grenzen zijn.

Ruimte:
 Mijn stijl is dat ik aansluit en jou ruimte geef eigenaar te zijn van jouw eigen groeiproces. Daarbij zal ik regelmatig prikkelen, ik zal relativeren en confronteren. Dit maakt dat jij je bewust wordt van wat je graag wilt en maakt dat je weer gaat opleven en groeien. Kortom: ik zet jou opnieuw, of voor het eerst, bewust in beweging. Tijdens die gesprekken is er zeker ruimte voor plezier, lachen en zelfspot. Elke beweging begint klein. Actief loskomen van een hindernis kan door er op afstand naar te kijken en erover te reflecteren. Dit levert veel over jezelf op. Ik ben gericht op groei en heb respect voor de eigen manier waarop jij op zoek gaat naar jezelf. Hoe jij wilt werken maakt mij nieuwsgierig naar jou en zo wil ik jou graag begeleiden. Elke beweging begint klein.

Integriteit:
 Je veilig voelen is een basale voorwaarde om te kunnen ontwikkelen. Het is belangrijk dat je in je ontwikkelingsproces weet dat je mag vallen en weer op kan staan. Ik signaleer en herken goed de emoties van anderen. En ik houd daar rekening mee, in overleg maar soms ook ongemerkt. Je mag er op vertrouwen dat wat we bespreken tussen jou en mij blijft.