op je schouder 2

Klanten aan het woord

Margaret:“De eerste twee gesprekken waren ori├źnterend. Hester liet mij vooral praten over wat er ┬áprecies gebeurde en wat mijn reactie daarop was. Gaandeweg de gesprekken en door de vraagstelling van Hester, kwam ik er wel zelf achter dat dit niet de juiste route was. Opvallend aan de gesprekken was dat Hester eerst heel goed luisterde en daarna mijn zelf liet nadenken over een oplossing. Een oplossing die bij mij paste. Dat vond ik wel knap en verrassend, dat Hester niet met een standaard oplossing kwam, maar mij liet nadenken met het handmodel van P-Soet, welke kant ik op moest gaan. Ik vond het een leerzaam proces. Vooral omdat de oplossing heel eenvoudig bleek te zijn en ik er door de coaching van Hester eigenlijk zelf op ben gekomen. Hester liet mij ook goed in mijn waarde.”

Geert: “Ik ben erg tevreden over hoe de coaching verloopt.Het zet mij op een andere manier aan het denken hoe en waarom dingen in mijn leven op een bepaalde manier verlopen en hoe ikzelf verandering kan aanbrengen over wat ik graag anders wil.

Door de techniek die gebruikt word tijdens de coaching krijg ik meer overzicht in mijn hoofd wat al heel aangenaam is.Ook merk ik dat ik in het dagelijkse leven bij bepaalde gebeurtenissen even een stapje terug doe en eerst nadenk voordat ik iets zeg of doe.Ik voel mij ook erg op mijn gemak bij Hester en heb het gevoel dat ik alles kan bespreken met haar.”