De coaching kan individueel of in groepsverband plaatsvinden. Dat is afhankelijk van wat de coachee wil, wat passend is en de situatie. Een individueel traject heeft 6- 8 sessies van 1 uur.  Voor coaching in groepsverband zijn vaak iets meer sessies nodig.

Dit kan in de praktijk in Duiven (bij Arnhem) maar ook op locatie. Het werkgebied is een straal van ongeveer 70 km vanaf de vestiging.

Ik werk met een ontwikkelingsgerichte benadering. Dat is een filosofisch onderbouwde kijk op hoe we zinvol en duurzaam kunnen werken aan onszelf, anderen en de wereld.

Het is verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling maar deze steeds kaderen in het grotere geheel waartoe je behoort.

Het leven ontwikkelingsgericht benaderen is steeds vertrekken van dat wat er als is en van daaruit creativiteit toevoegen. Het is het aanvaarden van alles wat op je weg komt als een deel van de weg.  Kort gezegd: vasthouden, toevoegen en loslaten.

Formule from het Ontwikkelingsinstituut on Vimeo.

Naast het aanvaarden wat er is gaan we op zoek naar hoe de individuele ontwikkeling is verweven met het geheel waartoe je behoort. Het zien van de invloed en impact van jouw ontwikkeling voegt, naast succes en geluk, zingeving toe.

Om dit op een structurele manier toe te passen werken we met het Vorkmodel.

vork bewerkt 3 de vork

De vork is een uniek viersporenmodel voor zinvolle en duurzame ontwikkeling. Het vorkmodel is ontwikkeld door Rudy Vandamme. Het model concretiseert de visie op coaching.

De kracht van het model is dat het onderscheid maakt in 4 verschillende sporen van ontwikkeling. Het helpt je om te structureren. Je kunt het Vorkmodel gebruiken om de ontwikkeling van je coachee in kaart te brengen.

 

 

 

Prijzen

Een coachsessie kost € 55,00 per uur.